minden szolgáltatás a környéken, amire a kutyádnak szüksége lehet

kutyás kisokos pesterzsébet

Kedves pesterzsébeti és környékbeli kutyások!

A kutyás kisokost nektek állítottuk össze azért, hogy könnyebben megtaláljátok mindazokat a kutyás szolgáltatásokat, vállalkozásokat és helyeket, amelyekre szükségetek lehet.

A Pesterzsébeti Kutyaiskola tagjai az élet minden területén segítik egymást, mert egy nagyon összetartó közösség.

Ezért próbálunk minél több hasznos információt eljuttatni, továbbadni mindazoknak, akik kutyáttartanak, gondoznak.

A kisokost az interneten fellelhető és saját ismereteink alapján állítottuk össze, a teljesség igénye nélkül. Várjuk azokat az információkat, amelyek esetleg elkerülték a figyelmünket, amivel bővíteni tudjuk a „gyűjteményünket”.

Szeretettel várunk kutyaiskolánkban is, ahol lehetőség van a legegyszerűbb „házi felhasználású” kutya oktatásától akár a nemzetközi versenyszintekig való képzésekre. A Pesterzsébeti Kutyaiskola a Jahn Ferenc kórház melletti részen, szép helyen, zöldövezetben, gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen található.

Címünk: 1204 Budapest, Kapitánypuszta út 2.

Honlapunk: Pesterzsébet – Kapitánypusztai Kutyaiskola és Sport Egyesület

Ha szeretnél többet megtudni iskolánk tevékenységéről, programjainkról, honlapunkon tudsz tájékozódni, ahol számtalan fotót és videót is közzétettünk:

Nyáron szeretnénk elindítani napközis szolgáltatásunkat is. Közel, tökéletes úton megközelíthető helyen vagyunk, jó parkolással. Esős idő esetén is fedett helyen játszhatnak a napközis kutyák (külön a kisebb méretű, vagy kölyökkutyák a nagyobb, felnőtt egyedektől). Közben igény szerint tanítás is igényelhető.

Segíts, hogy segíthessünk! Köszönjük, ha adód 1%-ával iskolánkat támogatod:

Adószám:18722657-1-13

Számlaszám:10700529-48460907-51100005